14. dec. 2023 o 11:00
žani, Koktejl

Romana Tabák na FOTO ukázala synčeka aj jeho otca: Mám roztopené srdce!

placeholder
Romana Tabak
Zdroj: facebook/Romana Tabák

Je hrdá mama.

Domáce promi
14. dec. 2023 o 11:00
Romana Tabák na FOTO ukázala synčeka aj jeho otca: Mám roztopené srdce!

Je hrdá mama.

Bývalá tenistka a politička Romana Tabák je mamou takmer 4-ročného synčeka. Izáka porodila v januári 2020 a dnes je z neho už veľký chlapček. Verejne známa mama sa ho snaží čo najviac chrániť. I keď zverejňuje jeho fotky na sociálnych sieťach, škôlkarovi nikdy nie je vidieť tváričku.

Až po pôrode si uvedomila, aké je materstvo náročné, koľko síl a obety stojí. Odmenou sú však momenty ako ten, s ktorým sa najnovšie podelila. "Najkrajší pocit pre rodičov! Prvá Izáková vianočná besiedka. Mám roztopené srdce," napísala Romana k fotke, na ktorej je s drobcom ona aj jeho otec. Synček im robí veľkú radosť.

Chlapčeka porodila Ľubošovi Kosíkovi mladšiemu, synovi expríslušníka SIS. O svojom súkromí veľa nehovorí, no zdôverila sa, že je slobodná matka. Kosíka mladšieho však zo života syna nevyškrtla. "Iba nezrelé maminy vytesňujú otcov zo života detí. Otec je pilierom stability, deti učí praktickosti i odvahe," vyjadrila sa politička pri príležitosti Dňa otcov. "Prajem Izákovi dobrý vzťah s otcom a oceňujem jeho podiel v rodine," dodala vtedy