25. jan. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

FOTO Podvádza ju manžel? Dominika Mirgová: Cítim sa hrozne, som smutná a sklamaná!

placeholder
Speváčka Dominika Mirgová
Zdroj: Instagram/ dominikamirgovaofficial

Vstúpil do ich vzťahu niekto tretí?!

Celebrity
25. jan. 2023 o 06:00
FOTO Podvádza ju manžel? Dominika Mirgová: Cítim sa hrozne, som smutná a sklamaná!

Vstúpil do ich vzťahu niekto tretí?!

Dominika Mirgová (31) toho stíha naozaj veľa. Len nedávno vydala svoj ďalší album, predstavila nový merch a plne sa tiež venovala tréningu na boxerský súboj speváčok, ktorý ovládla. Popritom všetkom nedala bokom ani svojho syna Peťka (8). S maminou zdieľa lásku k tomuto športu a plne ju podporoval.

Bývalá superstaristka pravidelne dokumentuje svoj život aj spoločné chvíle so synom na sociálnej sieti. Fanúšikom sa nedá prehliadnuť, že na zdieľaných fotkách a videách úplne chýba Dominikin manžel Peter Zvolenský. Dvojica spečatila svoju lásku až po narodení syna v roku 2015. Už v marci minulého roka sa objavili rôzne špekulácie.

Mirgovaná na ne reagovala rázne. "A prečo by sme nemali? Na základe toho, že ho nedávam na ‚storky‘? Už dávno som sa vyjadrila, že môj osobný život nebudem na sociálnych sieťach zdieľať. Nechcem, aby mi ľudia videli do ,kuchyne‘, z toho som už vyrástla. Svoje súkromie si chcem chrániť. Verím, že to chápete," odkázala ľuďom.

Pluska.sk teraz zverejnila informácie, ktoré majú potvrdzovať krízu ich manželstva. "Dominikin manžel Peťo si našiel novú spriaznenú dušu. Volá sa Klára, je tiež z Trnavy a dokonca ho zverejňuje už aj v svojich ‚storkách‘ na Instagrame," prezradil portálu zdroj.

Na rozdiel od profilu speváčky sa na sociálnej sieti mladej ženy fotka Zvolenského naozaj objavila. "Nedávno zverejnila jeho fotku a napísala k nej ‚Môj vitamín Z‘ a pridala aj veľké srdiečko," dodal. Portál zároveň pripomenul, že medzi manželmi nepanuje nevraživosť a cez víkend boli spolu podporiť syna na turnaji.

O tom, že medzi Dominikou a Peťom nie je všetko v poriadku svedčí aj veľavravná reakcia speváčkinej manažérky. "Áno, zachytila som tieto fotky a články, bohužiaľ, dnes ráno z médií počas toho, ako som malého viezla do školy a mrzí ma, že som sa to nedozvedela od človeka, s ktorým som strávila 10 rokov. Cítim sa hrozne. Som smutná a sklamaná,“ vyjadrila sa sprostredkovane Dominika pre portál Odzadu. Speváčka verí, že nájdu spoločnú cestu, ako byť naďalej dobými rodičmi.