14. apr. 2024 o 05:00
jž, Koktejl

Štvornásobný otec Kramár prezradil detaily pôrodu dcérky: Prečo sme tajili tehotenstvo!

placeholder
Maroš Kramár so synmi Timurom a Markom.
Zdroj: instagram/maroskramar

Dcérka dostala netradičné meno.

Domáce promi
14. apr. 2024 o 05:00
Štvornásobný otec Kramár prezradil detaily pôrodu dcérky: Prečo sme tajili tehotenstvo!

Dcérka dostala netradičné meno.

Herec Maroš Kramár (64) v piatok 12. apríla všetkých prekvapil, keď oznámil, že sa mu narodilo štvrté dieťa. Najstaršiu dcéru Tamaru (23) má s exmanželkou Natašou, s ktorou má aj syna Timura (22) a Marka (15). Po rozvode sa Kramár dokopy s Inou Oravcovou (38), ktorá mu teraz porodila dcérku. Prvotnú informáciu priniesla redakcia Nový čas.

A ako to celé vnímal tesne po pôrode? "Som rád, že si ,vybrali´ taký večer, keď som bol doma. Dcéra sa narodila včera 11. apríla o 22.20. Áno, bol som pritom, aj pri pôrode. Je to takisto krásne ako vtedy, lebo narodenie dieťaťa je taký malý zázrak. Akurát som teraz starší, tak uvidím, ako si s tým poradím. Mám úžasné deti, lebo všetky sa tešia z toho, že majú malú sestričku," porozprával pre Plus 7 dní.

Dlho sa však pri nich nezdržal. "Práve som teraz pri nej v nemocnici, sú to nádherné pocity! Cítim sa výborné, som plný sily. Máme malú princezničku Riju. V preklade to znamená nádej - tak to, čo sa teraz deje na Slovensku, tak aspoň ja mám nejakú nádej. Idem odtiaľto do práce - do divadla," prezradil hrdý štvornásobný otec Kramár v piatok podvečer. A prečo tehotenstvo s priateľkou tajili? „Nechcel som si na tomto stavať popularitu... Ale keď už ma niekto takto praskol... Sme šťastní,“ dodal pre Nový Čas.