Celebrity
photo Foto
video Video
20. júl. 2023 o 04:30
Katarína Knochová, vmr, Koktejl

Známi Slováci odhodili šaty: Takto sexi ste rapera Ega ešte nevideli!

placeholder
Raper Ego.
Zdroj: Maroš Bednár

Odhodili oblečenie!

Celebrity
20. júl. 2023 o 04:30
Známi Slováci odhodili šaty: Takto sexi ste rapera Ega ešte nevideli!

Odhodili oblečenie!

Cez víkend sa v obci Čataj na západe Slovenska diali veci. Známe mená slovenského šoubiznisu fotili sexi kalendár, ktorý poslúži na dobrú vec. Výťažok z predaja poputuje občianskemu združeniu „KONE ĽUĎOM“, ktoré pomáha opusteným a chorým zvieratkám.

Na založení tohto občianskeho združenia sa podieľali traja ľudia: Evka Brutenič, jej manžel a jej mama. Čo ich k tomu viedlo? Blízky vzťah ku zvieratám a odhodlanie pomáhať. V OZ sa starajú o vykúpené, nechcené, staré, týrané a zranené koníky a psíkov. Nebyť ich opatery, už by nežili. Na začiatku mali len pár zvieratiek, ale počet sa stále zvyšuje.

Evka je momentálne na rodičovskej dovolenke s druhým dieťaťom, manžel robí vodiča a pracuje od rána do večera a mama, ktorá sa snažila pomôcť, odišla na dôchodok. S pribúdajúcimi koníkmi a psíkmi, s rôznymi diagnózami, stúpajú aj náklady na špeciálne krmivá, lieky a samotnú liečbu. Dostávajú sa do situácie, že už finančne ani materiálne nevládzu. Slovenská modelka Soňa Štefková už dlhé roky nezištne tomuto združeniu pomáha.

A práve preto sa spolu so združením rozhodli vytvoriť tento projekt. "Kalendáre sú príjemným spestrením aj nejakej kancelárie, a aby sme to oživili, rozhodli sme sa do kalendára dať 12 mužov...z každého rožka troška. Snažila som sa tam dať aj známe mená, ľudí, ktorí pôsobia v komerčnej sfére šoubiznisu, v modelingu, ale aj športovcov," vysvetlila Soňa pre Koktejl.sk.

Pozvanie na fotenie prijal aj slovenský raper Ego, futbalista a účastník reality show Nathan Christián, model a "slovenský George Clooney" Dušan Šinka, alebo aj akrobat, 3-násobný svetový a 5-násobný Európsky fitness šampión Michal Barbier. Ako celé fotenie prebiehalo? Pozrite si videoreportáž vyššie.