23. dec. 2023 o 11:27
krsk, Koktejl

Obrovský škandál po streľbe v Prahe: Známa influencerka vysmiala obete?!

placeholder
Česká influencerka Viktorie Hlaváčková pobúrila reakciou na streľbu.
Zdroj: TASR/AP, Instagram/vitrollka

Česko vo štvrtok zasiahla tragédia, aká nemá obdoby.

Zahraničné krimi
23. dec. 2023 o 11:27
Obrovský škandál po streľbe v Prahe: Známa influencerka vysmiala obete?!

Česko vo štvrtok zasiahla tragédia, aká nemá obdoby.

Česká republika sa pomaly spamätáva zo šoku po beštiálnej streľbe na akademickej pôde. Mladý strelec zabil a zranil množstvo ľudí v priestoroch Filozofickej fakulty Karlovej Univerzity v Prahe. O to zarážajúcejší bol počas štvrtkových hororových správ o streľbe príspevok českej influencerky Viktorie Hlaváčkovej alias Vitrollky, informuje web eXtra.cz.

Dievčina sa nevhodným spôsobom vyjadrila k masakru a jej príspevok mohlo vidieť až 71-tisíc ľudí, ktorí ju sledujú na Instagrame. "Tak, ešte že som streamerka a do školy nemusím," cituje jej už zmazaný príspevok český web. Prítomné malo byť aj smejúce sa emoji, ktorému od smiechu tečú slzy...

Jej vyjadrenie bolo tak nevhodné, že si okamžite začala po reakciách fanúšikov sypať popol na hlavu. "Veľmi sa ospravedlňujem. Veľmi unáhlene som zareagovala na situáciu. Bohužiaľ mi vôbec nedošlo, ako veľmi to nebolo namieste a ako hlúpo to vyznelo. Rozhodne som to takto nemyslela a môžem byť maximálne sklamaná, že som niečo také vypustila," napísala na sociálnej sieti.

"Nabudúce by som sa mala rozhodne viac zamyslieť, než sa k takto citlivej situácii vyjadrím," dodala a vyjadrila úprimnú sústrasť pozostalým. Záber jej ospravedlnenia nájdete v galérii pod článkom.