07. aug. 2022 o 04:00
žani, Koktejl

To je ale zmena! Adam zo šou Svadba na prvý pohľad má dlhé vlasy: Na jeho fotkách oči necháte

placeholder
Vzťah im napokon stroskotal.
Zdroj: Instagram/ver_fab

Adam sa zviditeľnil vďaka šou Svadba na prvý pohľad.

Domáce promi
07. aug. 2022 o 04:00
To je ale zmena! Adam zo šou Svadba na prvý pohľad má dlhé vlasy: Na jeho fotkách oči necháte

Adam sa zviditeľnil vďaka šou Svadba na prvý pohľad.

V sociálnom experimente sa snažil nájsť svoju spriaznenú dušu. Odborníci pre neho vybrali krásnu Veroniku. Dvojica vyrazila po svadbe na dovolenku do Dubaja a vyskúšali si aj spoločné bývanie. "Človek by si myslel, že tie medové týždne majú byť minimálne také sladké, ako ten svadobný deň. No v tomto experimente je to obrovská skúška, kedy spoznávame jeden druhého. Hľadáme k sebe cestu a občas i zablúdime, ale hlavne sa nevzdávame," napísala v minulosti trénerka.

Dvojica napokon nebude kráčať životom bok po boku. Ich vzťah nevyšiel. "Čo bolo, bolo a nič na tom nezmeníš. A preto sa moc neobzeraj späť, pretože keď to robíš, obraňuješ sa, ospravedlňuješ sa, vysvetľuješ, skúmaš a oberáš samú seba o to, kým si teraz. To teraz je tá bohatosť. Kto som, je tu," vyjadrila sa veľavravne Veronika v ďalšom príspevku.

Účasť v šou im síce nepriniesla lásku na celý život, no stali sa z nich verejne známe osobnosti, čo obom pomohlo v kariére. Adam je barber a fanúšikom určite neunikol jeho vždy upravený účes. Prednedávnom ich šokoval zmenou imidžu. Nielenže sa chváli vyšportovanou postavou, na ktorej tvrdo maká. Nechal si narásť dlhé vlasy. Fotku nájdete v galérii.

"Vždy sa mi páčili dlhšie vlasy a tak nejak som ich v určitých fázach svojho života aj nosil. Tentokrát som si však povedal, že skúsim účes, ktorý som ešte nemal. Jedného dňa som sa teda rozhodol, že si prestanem strihať vlasy a skúsim to vydržať čo najdlhšie. Život je zmena a človek by sa nemal báť robiť nové veci," vysvetlil pre magazín EVA.

Adam na sebe skúšal už rôzne účesy, no tento je zatiaľ jeho favorit a neplánuje ho tak skoro meniť. Všetkým odporúča, aby nabrali odvahu a tiež vyskúšali zmenu imidžu. "Vždy sa môžete vrátiť späť k starému dobrému overenému účesu, ale nový imidž vás dokáže zmeniť na nepoznanie a leto je predsa najlepší čas na zmenu!" odkazuje.