27. apr. 2024 o 08:30
jž, Koktejl

Poriadny trapas Nikodýma počas vedomostnej šou: Vážne toto povedal? Verejne priznávam...

Musela na to zareagovať aj Adela Vinczeová.

Domáce promi
27. apr. 2024 o 08:30
Poriadny trapas Nikodýma počas vedomostnej šou: Vážne toto povedal? Verejne priznávam...

Musela na to zareagovať aj Adela Vinczeová.

Moderátor Martin Nikodým (53) už neodmysliteľne patrí k vedomostným šou na televíznych obrazovkách. Kariéru odštartoval v šou Milionár, je tvárou vedomostnej súťaže Milujem Slovensko a moderuje aj novú vedomostnú šou Všade dobre, doma naj. Práve v nej sa mu podarilo povedať mylnú informácie.

Na otázku, kto bola Maria Callasová síce súťažiaci odpovedal správne, no Nikodým si ju pri vysvetľovaní pomýlil s inou sopranistkou. "Bola jednou z najslávnejších operných speváčok 20. storočia. A vy určite poznáte jej duet s kým? S Freddiem Mercurym Barcelona áno," povedal v šou Martin a súťažiaci mu len súhlasne pritakal.

Diváci si to ale všimli a Nikodýma upozornili. "Čože? Počkaj, počkaj, toto si naozaj povedal Martin? Ale veď si tú skladbu najmenej tisíckrát púšťal v rádiu a veľmi dobre vieš, že Barcelonu naspieval Freddie Mercury s Montserrat Caballé. Áno priatelia, prišli mi upozornenie asi v 50 správach, že sme urobili chybu. Tak takto, nie my sme urobili chybu iba ja som urobil chybu. Naozaj som sa zmýlil, mrzí ma to, ale no stalo sa. Neviem, také to zatmenie," povedal so smiechom vo videu na sociálnej sieti, ktoré nájdete nad článkom.

Berie to ale pozitívne. "Počkajte ešte to bude horšie ako budú pribúdať roky, tak začnem ešte aj zabúdať. Dúfam, že aj to mi potom odpustíte. Ale som rád, že nás sledujete takto pozorne a že ma upozorníte na každú jednu chybu, ktorú v kvíze urobím. Ešte raz, moja vina, moja maximálna vina," dopovedal. "Chybu som spravil. Verejne priznávam," napísal k príspevku.

Na príspevok mu zareagovala aj moderátorka Adela Vinczeová (43). "Tak ale Callas sa oveľa lepšie vyslovuje ako Montserrat Caballé! Pre telku treba veci zjednodušovať," odkázala mu. "Ty vieš najlepšie," odpovedal jej Martin.