14. aug. 2023 o 13:23
krsk, Koktejl

Obrovská tragédia: Z Dunaja vytiahli telá chlapčeka († 5) a dospelého muža!

placeholder
V Dunaji našli dve telá (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Nález tiel v Dunaji šokuje.

Krimi
14. aug. 2023 o 13:23
Obrovská tragédia: Z Dunaja vytiahli telá chlapčeka († 5) a dospelého muža!

Nález tiel v Dunaji šokuje.

Obyvateľom Viedne nedá spávať strašný prípad úmrtia len 5-ročného chlapca. Podľa denníka Kronen Zeitung malo dôjsť k nálezu tela chlapca ešte v sobotu. V pondelok ich šokoval nález druhého tela, môže ísť o chlapcovho otca...

Po tom, čo 41-ročný muž minulý týždeň nevrátil svojho päťročného syna späť po návštevných hodinách expartnerke, mal sa jej vyhrážať s pištoľou a následne ju udrieť kladivom. Žena bola zranená v oblasti ramena, tváre a hlavy. Proti mužovi z Libérie bol už predtým vydaný zákaz približovania sa.

Dieťa bolo až do soboty považované za nezvestné - potom však prišla smutná správa. Telo chlapca objavili v Dunaji vo viedenskej štvrti Floridsdorf. "Zatiaľ nevieme, ako dlho tam telo plávalo. Pitva by sa mala vykonať rýchlo," povedal v nedeľu policajný hovorca Mattias Schuster. Nemožno však vylúčiť násilný trestný čin a chlapec sa mohol utopiť.

Objavili ďalšie telo

Po nájdení tela chlapca bol jeho otec nezvestný, polícia po mužovi pátrala všade. Nenašli ho ani na jeho domácej adrese vo Viedni, ani u jeho zamestnávateľa. V pondelok sa objavilo v Dunaji ďalšie telo bez známok života. Podľa prvých informácií by mohlo ísť o hľadanú osobu. Podľa policajného hovorcu totožnosť nájdeného tela zatiaľ nebola jasná.