27. nov. 2022 o 18:00
krsk, Koktejl

5 mrazivých predpovedí Baby Vangy na rok 2023: Najväčšie zlo spôsobí ľudstvo!

placeholder
Z predpovedí Baby Vangy na rok 2023 mrazí.
Zdroj: iStock

Slepá veštkyňa pôvodom z Bulharska predpovedala, čo príde v roku 2023.

Zahraničné správy
27. nov. 2022 o 18:00
5 mrazivých predpovedí Baby Vangy na rok 2023: Najväčšie zlo spôsobí ľudstvo!

Slepá veštkyňa pôvodom z Bulharska predpovedala, čo príde v roku 2023.

Baba Vanga, celým menom Vangelija Pandeva Dimitrova - Gušterova, ktorá mala správne predpovedať smrť princeznej Diany, rozpad Sovietskeho zväzu, zvolenie Baracka Obamu za prezidenta USA či útok na dvojičky, zanechala päť šokujúcich predpovedí aj na rok 2023, informuje anglický portál TIMES NOW.

Baba Vanga, ktorú označujú aj za balkánskeho Nostradama, mala začať predpovedať budúcnosť po tom, čo ako 12-ročná prišla počas silnej búrky za záhadných okolností o zrak. Hovorí sa, že predpovede veštice sú presné na 85 %. Keď v roku 1996 zomrela, zanechala po sebe predpovede až po rok 5079, čas kedy má dôjsť ku koncu sveta. Už z tých, ktoré padajú na rok 2023 dostatočne mrazí.

Obežná dráha Zeme sa zmení

V jednej z predpovedí Baby Vangy sa uvádza, že sa zmení obežná dráha Zeme. Planéta ostane v rovnováhe vo vesmíre, no aj najmenšia odchýlka masívne ovplyvní klímu. Ak sa to splní, môže to mať hrozné následky. V prípade pohybu Zeme bližšie k Slnku by sme čelili zvýšenej radiácii a masívnemu nárastu teplôt. Ak sa planéta posunie ďalej, svet by sa dostal do doby ľadovej a hodiny, kedy je tma, by sa ešte predĺžili, informuje anglický web.

Slnečné cunami

Druhá predpoveď sa týka slnečnej búrky takej škály, akú sme nezažili. Mohlo by to vyústiť do poškodenia technológií a veľkých blackoutov (výpadkov) a problémov s komunikáciou.

Biologické zbrane

Baba Vanga predpovedá, že veľká krajina použije pre výskum biologické zbrane na ľuďoch a stovky ich môžu zomrieť na následky tohto experimentu. Vo svete existuje niekoľko zemí, kde je táto obava odôvodnená.

Jadrový výbuch

Veštica mala varovať aj pred výbuchom elektrárne v roku 2023. Už teraz prevládajú obavy z katastrofy na Ukrajine, kde má Rusko kontrolu nad jadrovou elektrárňou, kým okolo prebiehajú boje.

Koniec pôrodov

V poslednej predpovedi pre rok 2023 Baba Vanga tvrdí, že prirodzené pôrody môžu byť zakázané a ľudia začnú rásť od počiatku v laboratóriách. Podľa portálu TIMES NOW sa v tejto výstrednej veštbe uvádza, že experti by mohli dokázať určiť vlastnosti a výzor dieťaťa podľa požiadaviek rodičov.

Ako bude vyzerať budúcnosť?

Podľa bulharskej veštice bude v roku 2025 väčšina Európy neobývaná, v roku 2028 ľudstvo objaví nový zdroj energie a dostane sa na planétu Venušu a v roku 2033 stúpnu hladiny morí. Rok 2288 má priniesť vznik cestovania v čase a do roku 3797 majú všetci ľudia opustiť Zem. Rok 4599 označuje ako rok, kedy ľudstvo dosiahne nesmrteľnosť, až napokon v roku 5078 opustí vesmír.