12. feb. 2024 o 16:00
jž, Koktejl

Bývalá prvá dáma Havlová žiada fanúšikov o pomoc: Toto ich rozdelilo na dva tábory!

placeholder
Dagmar Havlová otázkou rozdelila sledovateľov na sociálnej sieti na dva tábory.
Zdroj: Instagram/dagmarhavlova_official

Príspevok jej komentovali mnohé slovenské aj české známe tváre.

Zahraničné promi
12. feb. 2024 o 16:00
Bývalá prvá dáma Havlová žiada fanúšikov o pomoc: Toto ich rozdelilo na dva tábory!

Príspevok jej komentovali mnohé slovenské aj české známe tváre.

Bývalá česká prvá dáma a herečka Dagmar Havlová (70) spôsobila na sociálnej sieti poriadny ošiaľ. Dlhé roky bola pre Dagmar typická blond farba vlasov. To sa v októbri minulého roka ale rozhodla zmeniť. Blond farbu jej vlasov, totižto vystriedal odvážny ryšavý odtieň.

Pod fotografiou s novou farbou vlasov, sa na sociálnej sieti objavilo viacero pozitívnych komentárov. "Moc ti to pristane milá Dáša," okomentoval jej fotku operný spevák Štefan Margita. V komentároch sa objavili mnohé známe mená, medzi nimi aj bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková, ktorá jej pod fotku pridala smajlíkov so srdiečkami v očiach. "Krásna fotografia a milý výraz. Tiež skvelý návrat k ryšavej farbe vlasov," konštatovala česká speváčka Leona Machálková.

Teraz však Dagmar prekvapila novým príspevkom na sociálnej sieti. Žeby uvažuje o návrate sa k blond farbe vlasov? "Spomienka na blondínku. Kto je za blond a kto za súčasný odtieň?" spýtala sa fanúšikov. To spustilo lavínu komentárov a sledujúci sa nedokážu zhodnúť.

"Ponechala by som si súčasný odtieň. V našom veku blond pridáva roky a zvýrazňuje vrásky. Tá súčasná vás "osvieži"," konštatovala sledovateľka Jana. "Vo vašom prípade by som sa rozhodla pre jarnú blond farbu," poznamenala herecká kolegyňa Eva Holubová. "Mne sa páči blond aj ryšavá, ale to asi nepomôže," komentovala herečka Tereza Brodská.

Sledujúci sa teda rozdelili na dva tábory a teraz je otázne, ako sa samotná Dagmar rozhodne. Herečka o deň neskôr pridala milý príspevok, v ktorom sledovateľom poďakovala za reakcie. "Je predjarie! Ďakujeme za spätnú väzbu. Vaša DH," dopísala k videu. Príspevok jej komentovala aj slovenská politička Romana Tabák. "Prekrásny úsmev," odkázala Tabák. Fotku Havlovej s blond aj ryšavými vlasmi nájdete v galérii.