05. dec. 2022 o 07:30
vmr, Koktejl

Kristína Svarinská po rozchode so zajačikom Expl0itedom: Slová herečky hovoria za všetko!

placeholder
Peter Altof a Kristína Svarinská.
Zdroj: Profimedia

Herečka zverejnila fotku s odkazom.

Celebrity
05. dec. 2022 o 07:30
Kristína Svarinská po rozchode so zajačikom Expl0itedom: Slová herečky hovoria za všetko!

Herečka zverejnila fotku s odkazom.

Veľkej láske je po 7 mesiacoch koniec! Známa dvojica potvrdila pre denník Nový Čas krach vzťahu. Pred pár mesiacmi spôsobili počas tanečnej šou Let´s Dance poriadny rozruch. Krásna herečka Kristína Svarinská (33), ktorá bola účastníčkou markizáckej súťaže, totiž počas tohto obdobia prežívala veľké šťastie.

Napokon prasklo, čo je za žiarivým úsmevom talentovanej herečky a sama napokon v priamom prenose naznačila, že randí s o 7 rokov mladším youtuberom Petrom Altofom, ktorý si hovorí Expl0ited (26).

Dvojica aj po šou zverejňovala na sociálnej sieti fotografie, ktoré boli dôkazom toho, že zaľúbenci spolu trávia každú možnú chvíľku. Teraz je ale všetkému koniec. „Áno je to pravda, že sme sa rozišli. Stalo sa to niekedy v septembri, októbri," priznala Svarinská Novému Času. Iniciátorkou rozchodu mala byť práve Svarinská. „Septembrové kopačky," okomentoval informáciu Expl0ited.

Zdá sa, že Kristína sa z rozchodu už dostala a má opäť dôvod na úsmev. Na sociálnej sieti totiž iba nedávno zverejnila fotku s úsmevom na tvári a so záhadným odkazom. "Legenda hovorí, že čím väčšie slnko v duši, tým väčšia vráska na tvári. Dobré to je," napísala herečka na Instagram, pričom k vyznaniu pridala slniečko a srdiečko. Kristína zrejme objavila pokoj v duši a je pripravená na to nové, čo jej život prinesie. Záber nájdete vo fotogalérii.