05. jún. 2023 o 14:30
žani, Koktejl

Herec Ondrík terčom útoku: Veľké varovanie a prosba o pomoc!

placeholder
Herec Milan Ondrík.
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Prosba o pomoc.

Celebrity
05. jún. 2023 o 14:30
Herec Ondrík terčom útoku: Veľké varovanie a prosba o pomoc!

Prosba o pomoc.

Rôznymi podvodmi sa to na internete aktuálne len tak hemží. Viaceré známe tváre varujú napríklad pred falošnými profilmi, ktoré sa za nich vydávajú a píšu fanúšikom. Varovný prst zdvíhal v poslednej dobe najmä spevák Peter Nagy a Miro Jaroš. Fanúšikovia kráľa detských hitov sa musia mať na veľkom pozore. V jeho mene sa niekto snažil od ľudí lákať nemalé peniaze.

Na sociálnych sieťach hrozí aj ďalšie nebezpečenstvo. Niekto môže váš účet napadnúť a privlastniť si ho. S tým má nepríjemnú skúsenosť herec Milan Ondrík, ktorý si pred pár mesiacmi musel založiť nový profil. Svet by sa mu kvôli tomu určite nezrútil, no heker začal vystrkovať rožky.

Veci do svojich rúk zobrala herečka, spisovateľka a podnikateľka Kristína Tormová, ktorá varuje Slovákov. "Nášmu kamarátovi Milanovi Ondríkovi hackli účet. Už má teda nový s official na konci. Tento ukradnutý nahláste Instagramu, aby ho zrušili, lebo už robí ľuďom fakt nechutné veci. Ďakujem za pomoc," zverejnila na svojom profile a poprosila svojich fanúšikov, aby varovanie zdieľali.