Pozor, gurmáni! Prichádza ďalší týždeň šou Bez servítky a tentoraz to bude jazda pre oči aj chuťové poháriky. Na obrazovkách sa objavia tváre, ktoré v kuchyni vedia, čo robia – profesionálni kuchári, foodstylisti a šikovní nadšenci dobrého jedla. Máme sa na čo tešiť virtuálne aj vizuálne!
Týždeň odštartuje Michal Langone, v ktorého žilách koluje talianska krv. A keď hovoríme o talianskom temperamente, nemyslíme len vášnivé gestá! Pripravte sa na veľké chute, čerstvé bylinky, domáce cestoviny a kuchyňu, pri ktorej sa vám bude krútiť hlava – nie od vína, ale od vôní.
Jakub Roder miluje výšivky a dizajn – a rovnako precízny je aj pri varení. Každý detail jeho menu má zmysel. Umenie prenáša do kuchyne a ukáže, že aj estetika jedla má svoje miesto v kulinárskej aréne. Do tretieho dňa vstupuje modrovlasá víla kuchyne – Ema Kremská. Všetko, čo pripraví, žiari pozitívnou energiou. Varí s úsmevom a jej jedlá vyzerajú ako z obalu magazínu. K tomu pridajte fakt, že je finalistkou známej šou Hell’s Kitchen, a je jasné, že to nebude len sladká póza, ale poriadne kuchárske umenie.
Tomáš Sika nie je v kuchyni žiadnym nováčikom. Otváral osem reštaurácií v Bratislave a jeho parťákom v kuchyni nebol nikto menší než Martin Korbelič. Kombinuje suroviny, ktoré by ste si bežne netrúfli dať dokopy – a výsledok? Delikatesa. Nebojí sa vnútorností ani extravagantných chutí – na tanieri sa objaví aj bravčový jazyk či kuracie srdiečka.
Týždeň zakončí Hibbi Ramadan, ktorá nás prenesie do sveta arabskej kuchyne. Vône korenín, nepoznané kombinácie a atmosféra Blízkeho východu – to všetko zabalí do svojho menu s gráciou a eleganciou. Aj Hibbi má za sebou pôsobenie v kuchárskych šou ako Masterchef alebo Hell’s Kitchen, takže vie, čo je tlak, súťaž a poriadne výkony.
Divákov čaká porcia prvotriednej gastronómie. Dvaja účastníci Hell’s Kitchen, ostatní ostrieľaní kuchári s medzinárodnými skúsenosťami. Tento týždeň nebude len o varení – bude o vášni, štýle a výnimočnej chuti.