26. apr. 2024 o 23:11
krsk, Koktejl

Dráma v markizáckom hite: Vypadnutie najvýraznejších dievčat? Ženích Radko od jednej odtiahol ružu!

placeholder
Vypadnutie dvoch dievčat nevesty šokovalo.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Ružu nedostali dve krásky.

Domáce promi
26. apr. 2024 o 23:11
Dráma v markizáckom hite: Vypadnutie najvýraznejších dievčat? Ženích Radko od jednej odtiahol ružu!

Ružu nedostali dve krásky.

V piatok 8. marca 2024 odštartovala na televíznych obrazovkách druhá séria Ruže pre nevestu, ktorú inšpirovala legendárna Nevesta pre milionára s Honzíkom Novotným. Od jeho účinkovania v hite Markízy prešlo takmer 20 rokov.

Nevesta pre milionára mala premiéru v piatok 28. apríla 2006. Zahraniční diváci ju poznajú aj pod názvom The Bachelor. Vybraný počet dievčat absolvoval rôzne skúšky na ceste k jedinému cieľu - získať srdce nezadaného milionára Jana "Honzíka" Novotného. Program moderoval Vilo Rozboril.

Na úspech šou nadviazala Markíza v roku 2023, kedy spustila šou Ruža pre nevestu s podnikateľom Tomášom Tarrom (30) v Turecku. V marci tohto roka začalo vysielanie druhej série. O srdce ženícha Radka (34) pôvodne bojovalo na Srí Lanke 18 dievčat. Okruh žien sa zužuje a boj o jeho priazeň poriadne vyostruje.

Siedma epizóda druhej série najromantickejšej šou bola plná nečakaných zvratov. Od Radka nedostali ružu dve populárne dievčatá. Na začiatku to bola temperamentná Pocahontas. "Cítim z teba, že si veľmi vášnivá, si veľmi citlivá, ale necítim takú veľkú chémiu medzi nami," povedal jej pred odchodom Radko. "To je v pohode, to rešpektujem," odpovedala mu.

V závere časti nasledoval ďalší ceremoniál ruží. Radko si po čase zavolal Veronu a mal v rukách ružu, no potom ju vrátil na stolík k ostatným. Dievčatá ostali v nemom údive. "Verona, prepáč, ale pre teba dnes ružičku nemám. Nebolo to ľahké rozhodnutie, ale myslím si, že ten náš príbeh by sa mal dnes skončiť. Zároveň verím, že po tejto šou môžeme začať príbeh nový," prehovoril Radko. "A začne," odvetila s úsmevom Verona.

"Je známe, že ja nie som žena pre každého. Mňa zvládne fakt že len silný muž. Tak asi na osobu ako ja on nie je pripravený. Je to v poriadku," dodala v dokrútke.

O ženícha Radka zabojujú v 8. epizóde už len súťažiace Julie, Lucy, Jennifer, Frederika, Nikoleta, Anet, Lara a Stanka. Vypadli Pocahontas a Verona, šou tiež opustila Dolli.