19. mar. 2024 o 05:30
krsk, Koktejl

Adela to v Let's Dance vyhŕkla na plné ústa: Ja chcem s Modrovským!

placeholder
Adela Vinczeová a Peter Modrovský.
Zdroj: TV Markíza, Marek Orihel

Nablýskaná tanečná šou priniesla novú dávku humoru.

Domáce promi
19. mar. 2024 o 05:30
Adela to v Let's Dance vyhŕkla na plné ústa: Ja chcem s Modrovským!

Nablýskaná tanečná šou priniesla novú dávku humoru.

Legendárna tanečná súťaž pokračuje svojím už 9. ročníkom. Let's Dance aj tento rok moderujú Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková. Porotu tvorí tradičné trio Janko Ďurovčík, Tatiana Drexler a Adela Vinczeová (43), ktorých vždy doplní jeden špeciálny hosť spojený s Let's Dance.

Kvôli prvému kolu prišiel na Slovensko telenovelový herec Facundo Arana z Divokého anjela, v druhom kole sa ukázala Petra Polnišová a v treťom hviezdila speváčka a herečka Nela Pocisková (33).

Nela, ktorá pred rokmi tanečnú súťaž vyhrala, sa porotcovania ujala s obrovskou chuťou a pri hodnotení prvému páru povedala, že keby môže, tancuje s jeho mužským článkom. Hodnotila tango odtancované na hit z muzikálu Moulin Rouge v podaní Matyáša Adamca a herečky Petry Dubayovej.

"Máš fantastického tanečného partnera. Prepáč, Modrovský! Neviem, či si tu niekde, ale keby som ešte raz niekedy mohla, tak s tebou," povedala a ukázala priamo na Matyáša. Ten sa jej následne s úsmevom poďakoval.

Počas svojho hodnotenia ju doplnila porotkyňa Adela Vinczeová. "Takto. Ja keby som mohla ešte raz tancovať, ja nechcem s Matyášom, ja chcem s Modrovským, aby sme si stíhali a aby sme to zvládli. To je vlastne poklona pre vás oboch," povedala Adela, čím rozosmiala Dubayovú aj s tanečníkom.

Expartneri

Vinczeovú a Modrovského pred rokmi spojila práve šou Let's Dance, kde spolu aj tancovali. Dvojica na seba nezanevrela ani po rozpade vzťahu. Adela sa neskôr vydala za moderátora Televíznych novín Viktora Vinczeho (33), s ktorým si adoptovala synčeka.

S Modrovským sa manželia stretli aj v 8. ročníku Let's Dance, kde s Viktorom pobavil, keď predviedli mužskú zdvíhačku. Adela bola aj vtedy porotkyňou a Viktor šou moderoval.