26. apr. 2024 o 07:30
krsk, Koktejl

Pellegrinimu napísal pred voľbami školák Petrík: Obrovské prekvapenie od budúceho prezidenta!

Špeciálny moment si nenechal ujsť.

Domáca politika
26. apr. 2024 o 07:30
Pellegrinimu napísal pred voľbami školák Petrík: Obrovské prekvapenie od budúceho prezidenta!

Špeciálny moment si nenechal ujsť.

Budúci prezident Peter Pellegrini (48) mal v stredu výnimočné povinnosti. Politik zavítal do Nových Zámkov, aby splnil prianie malého občana.

"Ešte pred voľbami mi prišiel jeden veľmi milý list. Písal ho desaťročný Petrík a stálo v ňom, že ma pozýva na svoju autorskú výstavu. Písal, že zo srdca maľuje obrazy na plátno, a prosí, či by som ho dnes prišiel podporiť. Mám veľmi rád kultúru a najmä veľmi rád podporujem každého, kto rozvíja svoj talent, preto som pozvanie rád prijal," napísal k svojej návšteve Pellegrini.

Čo odkázal chlapček do listu? "Vážený pán prezident! Volám sa Petrík a mám 10 rokov. Chcel by som vás srdečne pozvať na vernisáž mojej autorskej výstavy, ktorá sa uskutoční 24.4.2024 o 16:30 hod. v Regionálnom osvetovom stredisku v Nových Zámkoch. Verím, že vás moje obrazy, ktoré maľujem zo srdca a na plátno oslovia. Dúfam, že ma prídete podporiť aj vy. Bol by som veľmi rád," napísal ručne Petrík a pridal svoje meno aj miesto konania.

"Keď prídete, prosím, zavolajte alebo napíšte mojej mamine, aby som vedel, že prídete," dodal na záver, čím pobavil Pellegriniho aj jeho fanúšikov. Záber celej pozvánky nájdete v galérii nad článkom. Vernisáže sa tak zúčastnil aj sám Pellegrini, ktorý spoznal rodinu školáka a všade navôkol rozdával úsmevy. Ako to vyzeralo v Nových Zámkoch, si môžete pozrieť vo videu nad článkom.