18. aug. 2022 o 05:00
žani, Koktejl

Kovačič Hanzelová: Horor na exotickej dovolenke! Zábery, ktoré by veľa žien nepredýchalo

placeholder
Manželia navštívili aj Guatemalu.
Zdroj: Instagram/michal__kovacic

Po takomto pohľade, by z hotela väčšina ľudí utiekla.

Domáce promi
18. aug. 2022 o 05:00
Kovačič Hanzelová: Horor na exotickej dovolenke! Zábery, ktoré by veľa žien nepredýchalo

Po takomto pohľade, by z hotela väčšina ľudí utiekla.

Manželia Michal Kovačič a Zuzana Kovačič Hanzelová vyrazili na dovolenku za veľkú mláku. Najskôr si spolu s moderátorovou mamou a svokrovcami užili New York. Z USA sa dvojica presunula do väčšej exotiky a momentálne spoznávajú krásy Strednej Ameriky. Takýto výlet však nie je pre každého, o čom svedčí aj príspevok novinárky, z ktorého mnohých strasie.

Známy párik strávil päť dní v guatemalskom mestečku Antigua. Rovnakým dobrodruhom ako sú oni, ho len vrelo odporúčajú. "Z môjho pohľadu je to najzaujímavejšie mesto celej Strednej Ameriky a nejaký čas bolo aj metropolou tzv. Guatemalského kráľovstva, ktoré zahŕňalo Honduras, Salvador, Nikaraguu, Kostariku aj časť Mexika. Má krásnu koloniálnu architektúru vďaka, ktorej je v Unesco a tým, že je to kultúrne centrum má naozaj špeciálnu atmosféru," opísal mesto, ktoré vtipne prirovnal k Banskej Štiavnici, len vo väčšom.

Odtiaľ vyrazili na Kostariku. Napriek tomu, koľko toho už má Kovačič precestované, ho krajina zaskočila. "Milujem grécke more, prenádherné pláže sme už videli v Indonézii, Thajsku aj Mexiku. Mám veľmi rád Nikaraguu, keďže v tej nádhernej prírode takmer nestretnete turistu, ale Kostarika je ešte o level vyššie," ospevoval destináciu, ktorú označil za naozajstný tropický raj.

Hotel, v ktorom boli ubytovaní, jeho manželke skôr pripomínaj horor než raj. Niet sa čomu čudovať. V rohu miestnosti natočila švába a podľa popisu to nebola jediná nepríjemnosť. "Za všetky fotky z tohto hororového hotela, z ktorého odchádzame, dávam len toto jedno krátke video," napísala Zuzana, ktorá sa na celú situáciu pozerala s nadhľadom. "Horšie ako keď na mňa vyliezla madagarská cucaracha (šváb madagaskarský, pozn. red.) rovno v sprche z odtoku v Brazílii to zas nebolo," zhodnotila skúsená cestovateľka.