22. mar. 2023 o 06:00
krsk, Koktejl

Vystrájanie Vinczeho a Modrovského má dohru: Aha, čo sa dialo deň po Let's Dance!

placeholder
V Let's Dance sa diali veci.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Obľúbený moderátor v nedeľu predviedol niečo, čo diváci nečakali.

Celebrity
22. mar. 2023 o 06:00
Vystrájanie Vinczeho a Modrovského má dohru: Aha, čo sa dialo deň po Let's Dance!

Obľúbený moderátor v nedeľu predviedol niečo, čo diváci nečakali.

Vie si zo seba vystreliť. Čo vyzeralo počas tanečnej súťaže Let's Dance ako nočná mora súťažiacej Gabriely Marcinkovej, to dopadlo ako príležitosť na vtipkovanie pre moderátora Viktora Vinczeho.

Herečke nevyšla zdvíhačka z legendárneho Hriešneho tanca, no všetko sa náhle zvrtlo, keď zasiahol Vincze. Adela Vinczeová pri hodnotení Gabiky Marcinkovej a Matyáša Adamca nezabudla pripomenúť, že aj ona kedysi tancovala tento istý tanec v súťaži s Petrom Modrovským a dodala, že Peter zdvihne každého a kedysi vonku zdvihol aj britského turistu na párty.

Vtedy zasiahol Vincze a chcel, aby Peter zdvihol aj jeho. Na parket teda zavolali samotného tanečníka Modrovského. Viktor sa k nemu rozbehol, zdvíhačka sa im nepodarila, no zaručene pobavili celé publikum. Minimálne Adela sa zvíjala od smiechu.

Dohra po zdvíhačke

Pobavený Vincze zdieľal zábery zdvíhačky na sociálnych sieťach ešte niekoľko dní po tanečnej šou. Nezopakoval si ju, čakalo ho niečo adrenalínovejšie. "Na Peťovi som nevzlietol, tak som si to hneď ráno vynahradil," napísal k svojmu najnovšiemu videu moderátor. Vidieť na ňom, ako pilotuje lietadlo nad Vysokými Tatrami.

Vincze sa dlhé mesiace učil teóriu dopravného pilota a napokon absolvoval aj skúšku. "Takmer každý deň, celé mesiace, niekedy od rána do noci, aj mnoho dní po sebe. Popri práci, popri dovolenke, popri blízkych, kamarátoch, vzťahu a už aj popri dieťati. Guľa na nohe, ktorú si tam človek pripol dobrovoľne," prehovoril o svojich prípravách ešte 24. februára na sociálnych sieťach Vincze.