25. jan. 2023 o 17:00
aza, Koktejl

Maria s priateľom tvrdia, že cestujú v čase, zverejnili VIDEO: Šokujúce zábery z budúcnosti?!

placeholder
Zábery miest, na ktorých nie sú známky života, sú podľa dvojice dôkazom toho, že sú sami v budúcnosti.
Zdroj: tiktok/unicosobreviviente

Ich identita je záhadou.

Zahraničie
25. jan. 2023 o 17:00
Maria s priateľom tvrdia, že cestujú v čase, zverejnili VIDEO: Šokujúce zábery z budúcnosti?!

Ich identita je záhadou.

Svetom preletelo množstvo správ o cestovaní v čase. Istý pár nedávno šokoval internet s podobným tvrdením, píše portál Lad Bible. Muž a žena tvrdia, že žijú v budúcnosti a majú aj dôkaz! Javier a Maria tvrdia, že uviazli sami v budúcnosti, ale našťastie majú jeden druhého.

Maria, ktorá o sebe tvrdí, že je vedkyňa, zverejňuje videá z "budúcnosti" na TikToku. „Čas je ilúzia,” píše sa na jej profile. Podľa všetkého sa záhadné duo - ktoré nikdy nezdieľa fotografie tvárí - nachádza v roku 2027 a súdiac podľa ich videí, veci nevyzerajú príliš dobre. Javier a Maria sú na svojich bizarných videách sami a tvrdia, že to je "dôkaz", že na Zemi už nie sú žiadni ľudia.

Zdá sa, že sa nachádzajú v opustených oblastiach bez známok života. Diváci identifikovali mesto, v ktorom sa nachádzajú, ako Valenciu v Španielsku. V jednom klipe sa Maria predstavuje a vysvetľuje, odkiaľ pozná Javiera. „Dobrý deň, ja som Maria. Som súčasťou toho istého projektu ako Javier. Vystupujem tu, pretože stále spracovávam všetko, čo som prežila, a snažím sa nájsť riešenie. Ešte stále musím veľa pochopiť, ale rozhodla som sa zmeniť súčasnú situáciu,” hovorí.

V ďalšom krátkom klipe sa podelila o svoje skúsenosti. „Som vedkyňa, mojou silnou stránkou je jadrová fyzika. Javiera a jeho experiment som poznala už od začiatku, aj keď on to vtedy nevedel. A teraz som konečne tu, aby som mu pomohla,” hovorí ďalej Maria.

Príbeh dvojice zaujal sledovateľov TikToku a na otázku, odkiaľ Javiera pozná, odpovedala jednoducho klipom, na ktorom spí a ona leží vedľa neho. Javier na TikTok prispieva pod menom unicosobreviviente, čo v preklade znamená "jediný, kto prežil", a má viac ako sedem miliónov sledovateľov. Prvýkrát pridal video o svojom údajnom živote v budúcnosti vo februári 2021.

Vo videu vidno Valenciu, ktorá sa zdá byť úplne prázdna. Javier tvrdí, že odvtedy navštívil mnohé, obvykle preľudnené mestá vrátane Barcelony, Madridu a Sevilly a zdokumentoval, ako vyzerajú úplne prázdne a bez ľudí.

Minulý rok bol zrejme v roku 2028, takže to, ako našiel Mariu v roku 2027, zostáva záhadou. V januári 2022 Javier uviedol, že je stále sám - posledných 340 dní strávil uviaznutý a snažil sa nájsť ľudský život. Pod týmto videom sa objavilo mnoho komentárov, ktoré tvrdili, že jeho videá z budúcnosti sú falošné.