Zahraničie
photo Foto
video Video
22. máj. 2023 o 19:00
NK, Koktejl

Hrozivé odhalenie: Skrytá kamera ich špehovala v sprche! Na toto si dávajte v ubytovaní pozor

placeholder
Skupinka žien po prehľadaní ubytovania odhalila skryté kamery.
Zdroj: TikTok /@kennedyallegedly

Neuveríte, kde našli skryté kamery!

Zahraničie
22. máj. 2023 o 19:00
Hrozivé odhalenie: Skrytá kamera ich špehovala v sprche! Na toto si dávajte v ubytovaní pozor

Neuveríte, kde našli skryté kamery!

Žena si myslela, že jej kamarátka je len paranoidná, dokým nenašla v izbe, ktorú si objednala cez známu aplikáciu, skrytú kameru. Odvtedy sa stihla s desivým objavom podeliť na TikToku. Tajná kamera bola ukrytá tak, aby smerovala ku kúpeľovej sprche.

Kennedy Calwellová sa spolu so 14 kamarátkami ubytovali v kanadskom Vancouveri, aby oslávili 30. narodeniny. Skupina kamarátok si chcela užiť dievčenský víkend, no odchádzali s pekelnou skúsenosťou. Celý čas boli snímané na kameru bez ich súhlasu, informoval portál LAD BIBLE.

Skrytú kameru objavili až vtedy, keď jedna z nich začala byť paranoidná, že ich niekto sleduje. Hoci si Kennedy spočiatku myslela, že jej kamarátky len dramatizujú, skupina sa rozhodla pre istotu nehnuteľnosť dvakrát skontrolovať. Ukázalo sa, že dobre urobili.

Skontrolovali každú jednu hlavicu sprchy, všetky rámy obrazov, kľučky dverí, všetko v dome, či tam nie je kamera. Po prehľadaní kúpeľne náhodou narazili na zásuvku, do ktorej sa nezmestil žiadny spotrebič a zdalo sa, že vôbec nefunguje. To vzbudilo podozrenie, a tak sa rozhodli zásuvku, ktorá smerovala priamo do sprchy, preskúmať a rozobrať ju tupým nožom na maslo.

Skupina objavila v diere malú špionážnu kameru. "Vidíte, že tu hore nič nie je, vyzerá to úplne normálne. A potom tá spodná, pozrite sa na tú malú kameru," povedala sledovateľom na TikToku.

Neváhali a nález nahlásili polícii, pričom Kennedy ukázala snímku obrazovky korešpondencie medzi ňou a policajtom, ktorý zrejme potvrdil prítomnosť viacerých kamier v objekte. Skupinka v súčasnosti čaká na výsledky spätnej policajnej analýzy.

"Časť zo mňa nechcela veriť, že to je reálne, ale potom našli kamery. Boli sme tam jednu noc, čiže sme sa aj sprchovali," povedala Kennedy.

Ponuka na toto ubytovanie bola na stránke bola pozastavená a webová stránka sa vyjadrila, že skryté kamery zakázali a hosťom už vrátili peniaze, keďže toto obvinenie prešetrujú. "Sme v kontakte s miestnou políciou, ktorá pokračuje vo vyšetrovaní," oznámili.