Zahraničie
photo Foto
video Video
10. mar. 2023 o 19:00
aza, Koktejl

Natalia predviedla sexi bielizeň: Reakcia jej manžela vás totálne dorazí! Mohol toto?!

placeholder
Natalia chcela prekvapiť svojho manžela sexi spodnou bielizňou.
Zdroj: TikTok/nataliarevnoldsof

Jeho reakcia šokovala ľudí na sociálnych sieťach.

Zahraničie
10. mar. 2023 o 19:00
Natalia predviedla sexi bielizeň: Reakcia jej manžela vás totálne dorazí! Mohol toto?!

Jeho reakcia šokovala ľudí na sociálnych sieťach.

Žena chcela prekvapiť svojho manžela, jeho reakcia dostala aj ľudí na internete. Ako píše denník The Sun, Natalia chcela ukázať svojmu manželovi novú sexi bielizeň, ktorú si kúpila. Jeho reakcia ľudí poriadne rozzúrila. Žena zdieľala video na sociálnej sieti TikTok, v ktorom všetko zachytila. „Ukazujem manželovi svoju novú spodnú bielizeň,” napísala ku klipu Natalia.

Následne vo videu ukázala čipkovanú oranžovú súpravu, pozostávajúcu z podprsenky, tangáčov a podväzkového pásu. Zišla dolu, vošla do izby, kde jej polovička sedela pri počítači. „Čo na to vravíš?” opýtala sa Natalia svojho manžela. Prezrel si ju od hlavy po päty bez akéhokoľvek záujmu. „Nie. Nemám rád oranžovú,” povedal po chvíľke ticha jej manžel.

Jeho slová a znudený výraz v tvári ľudí v sekcii komentárov úplne vytočili. „Nechaj si spodnú bielizeň a pošli späť jeho,” napísal jeden z rozhnevaných sledujúcich. „Tento chlapík bude čoskoro sedieť vonku na lavičke a čakať na autobus do ktorejkoľvek destinácie,” komentoval ďalší. „Má poriadnu drzosť. Chalan je mimo tvoju ligu,” napísal niekto ďalší. „No je tu veľa iných mužov, ktorí by to ocenili - je to debil!” pridal sa ďalší. „Aká škoda... nezaslúži si to,” rozčúlil iný komentujúci.